HL Rehab

Hl Rehab AS har lang erfaring som betongentreprenør i Bergen. De utfører de fleste typer betongarbeid og er spesialister på rehabilitering.

HL Rehab er et tradisjonelt byggfirma. De hadde i utgangspunktet ikke noen definert visuell profil. Vi har gjort en liten forenkling av logo, og valgt et mer moderne formspråk, uten at det dermed har vært nødvendig for selskapet med en omfattende omprofilering.

Nettside

Den viktigste jobben vi gjorde for HL Rehab var å lage ny nettside. Vi har hatt to styrende tanker under gjennomføringen.

– Forenkling og design.

Det viktigste for selskapet har vært å formidle hvilke tjenester de tilbyr og samtidig vise til noen vellykkede prosjekter de har vært involvert i. Nettsiden gjenspeiler dette.

På designsiden har det vært et poeng for oss å gi selskapet et mer moderne uttrykk. Vi har holdt det enkelt og minimalistisk. Samtidig har vi etterstrebet et ønske om å vise at betong også kan være vakkert.

Foto

Det ble klart ganske tidlig i prosessen med å lage nettsiden at vi trengte litt flere bilder. Vi brukte derfor egen fotograf til å dokumentere deres nyeste prosjekt. Vi ønsket at det skulle være litt røft, men også nært.