Byhus

Byhus AS er en ledende byggmester i Bergen som utfører både rehabilitering og nybygg. De har vært kunder av oss siden starten i 2012, og har opplevd betydelig vekst i perioden (uten at vi skal ta så mye av æren for det)

Nettside

Nettsiden har vært bygget om noen ganger siden starten. Fra hva man kan kalle et visittkort på nett, fremstår den nå som en tydelig informasjonskanal ut mot kundene. Hvilke tjenester er det Byhus tilbyr, samt et solid stykke arbeid med å dokumentere prosjekter de har gjennomført.

De siste årene har det også vært jobbet mye med SEO og adwords. Her har vi oppnådd mye, med begrensede ressurser.

Profilering

Kanskje det vi har jobbet mest med for denne kunden. Vi har produsert det meste fra skilt, visittkort, ulike trykksaker, bildekor, vindusprofilering, bannere, rollups, messevegg mm.

Profilen er litt låst fordi Byhus inngår som et selskap i HusGruppen. Vi er likevel ganske fornøyd med stilen vi har utviklet for Byhus opp gjennom årene.

Foto

Vi har hatt en rekke fotooppdrag for Byhus og HusGruppen. Hovedformålet har stort sett vært å dokumentere gjennomførte prosjekter. I tillegg har det vært et poeng for oss å vise frem noen av de flotte folkene som jobber i berdriften.