BRANDING | GRAFISK DESIGN | WEB | PROFILERING

Eksotiske Brazil midt i sentrum

Et restaurantkonsept direkte fra den sørlige delstaten Rio Grande do Sul, stedet der verdens beste kjøtt produseres. Brazil Churrascaria serverer det beste Brasil har å by på av grillmat og tilbehør. Opplevelsen av ekte Churrasco, på brasiliansk vis, midt i Bergen.

RESTAURANTKONSEPT

Brasiliansk Churrasco er en århundrelang tradisjon med røtter tilbake til 1600-tallet. Det er den  røde tråden gjennom historien om Rio Grande. Konseptet er hentet fra Gauchoene som grillet ferskt kjøtt på store spyd over glødende kull i en grop på bakken. Dette er utviklet til dagens populære tradisjon rodízio, eller espeto corrido, som betyr en kontinuerlig servering av forskjellige typer kjøttstykker.

Brazil Churrascaria holder til i Olav Kyrres gate midt i Bergen. Restauranten etterlever tradisjonen på overbevisende måte, og oppleves som en portal mellom to kontinenter der du entrer en verden like eksotisk som den ekte varen. En gjennomtenkt scene i riktig design, lyden av musikanter, rytmen av capoeira, synet av sambadansere. Lukten fra gigantiske kullgriller, cowboyer som serverer med spyd og sverd, og selvsagt en kulinarisk opplevelse med god mat og ferskt saltet kjøtt.

Brazil Bergen åpnet med braksuksess og fullbooket hus. De vant Bergensprisen 2013 for årets restaurantkonsept.

LØSNINGER

Vi kom inn tidlig og ledet prosessen. Vi har formet ide og prosess frem til ferdig opplevelse. Det er gjort gjennom våre metoder for idé, konsept, merkevarebygging, identitets- og profilutvikling.

Vi laget en retrospektiv logo, som profilerer fasade- og vindusskilter, utviklet paletten til interiøret, og utformet bakgrunnsbilder, tapet og illustrasjoner, foliert dører, glass, vegger og biler med illustrasjoner og pictogrammer. Videre har vi utformet og produsert en rekke trykksaker, bannere, bukker og flagg for å skape informasjonsflyt.

Sist men ikke minst har de fått hjemmeside i tradisjonell søramerikansk stil og et brasiliansk uttrykk, der informasjon og bordreservasjoner står sentralt. Samtidig har vi bistått med profilering og synliggjøring på sosiale medier. Med andre ord; hele deres visuelle branding utad.

  • DEL:
  • KUNDE:

    Brazil Churrascaria

  • WEBADRESSE:

    brazilbergen.no

  • PRODUSERT AV:

    Otto Tveit & Joakim Arroub | A2G Grafisk

KONTAKT OSS I DESTILLERT

Ta kontakt, så diskuterer vi din neste kreative utfordring over en kopp kaffe.