Branding & Visuell Identitet

9DESIGN - Veien til vellykket innredning

9DESIGN er en metode for planlegging, løsninger og utførelse av prosjekter i næringsbygg og offentlige bygg.
Oversikt i en kompleks byggeprosess sikrer gjennomtenkte og helhetlige løsninger.

Bakgrunn

INNOMHUS og Norsk Innredning ønsker å levere sine produkter uavhengig av en produksjon eller leverandører. På den måten kan de sette ‘KUNDEN I FOKUS’. Samtidig ønsker de å opprette standardløsninger som de anbefaler sine kunder, for å kunne levere med konkurransedyktige priser. Med et internasjonalt kontaktnett, fremfor kun norske leveransepartnere, kan man likevel være tilpasningsdyktig på leveranse. For eksempel ovenfor kunder med ønske om skreddersøm.

Kunnskap og rådgivning vil stå sentralt og i fokus. Slik at man som spesialist kommuniserer struktur, innredning og design, i et funksjonelt og sammensatt bilde med bygget som helhet. Generalitet, elastitet og fleksibilitet er sentrale faktorer for tilpasningsdyktige løsninger.
Aktuelle samarbeidspartnere vil være målgrupper for markedsføringen. Den direkte kundegruppen vil bli innen kontor, næringsvirksomhet, industri, skoler, helse, m.m.

Løsning & Leveranse

For å danne en paraply for Norsk innredning, INNOMHUS m.f., er språk en essensiell faktor med tanke på internasjonale forbindelser. Engelsk blir en naturlig kanal. Navnet ‘9 DESIGN’ (uttalt engelsk: “Nine Design”) svinger bra, er lett å huske og med riktige grep vil forankres bra i merkevaren og kundeløfter.

“Veien til vellykket innredning” og “Med kunden i fokus” er gode retninger å gå som kundeløfter, nå som de internt står for budskapet. Standardløsninger vil fremdeles stå sentralt, dersom kunden også har mulighet for skreddersydd løsning. Med åtte standardløsninger, pluss skreddersøm som alternativet blir det ni løsninger. Derfor navnet 9DESIGN.

Logo, profil og identitetsutvikling, trykksaker, nettside, interaktiv presentasjon, animasjonsvideo, design av messestand, m.m. er metodisk utviklet og designet for 9Design.

  • DEL:
  • KUNDE:

    Innomhus & Norsk Innredning

  • WEBADRESSE:

    www.9design.no

  • PRODUSERT AV:

    Joakim Arroub | Destillert Reklame & A2G Grafisk

footerlinje
footerlinje

KONTAKT OSS I DESTILLERT

Ta kontakt, så diskuterer vi din neste kreative utfordring over en kopp kaffe.